Fleksibilitet og skalerbarhet med Cloud computing

Glimte > Cloud Computing  > Fleksibilitet og skalerbarhet med Cloud computing

Fleksibilitet og skalerbarhet med Cloud computing

Med skiftet til skyen kan du dra nytte av hurtig utrulling, og rask tilpasning. Selskapet får langt høyere grad av tilpasningsmuligheter og desto større fleksibilitet med skyløsninger enn ved tradisjonell leveranse. Du vil enklere kunne skalere I forhold til situasjon og marked, som direkte fører til høyere produktivitet og innsparinger.

I dag bringer teknologien alt til fingertuppene. Enten du skal utføre tjenester innenfor finans og bank, kjøpe dagligvarer eller bestille time hos frisøren så finnes det en digital kanal. Forbrukerne forventer I dag langt bedre kvalitet og funksjonsrike produkter, med mye høyere krav til brukervenlighet og funksjonalitet. Du blir bedømt ut i fra hvor brukervennlig ditt nettsted eller app er, og hvor sømløst alt virker . For å klare å holde følge med utviklingen bør ikke bedrifter ta seg råd til å fortsette med den gamle utviklings og leverasjonssyklusen. Den kan være både tidkrevende, men også ofte involvere tredjeparts leverandør og team som vel så gjerne kan være inneffektive og rigide.

Forskning utført av (DORA) DevOps Research and Assessment & Google Cloud viser at implementering av DevOps-praksis i tidlige stadier lønner seg når det gjelder organisatoriske resultater og kvalitetsresultat.


Du vet sansynligvis allerede om de økonomiske fordelene ved å redusere lokal maskinvare, men visste du at det å flytte virksomheten din til skyen faktisk vil øke produktiviteten? Hvis du tenker på hvor mye tid du har brukt på å gjøre manuelle oppgaver som dataregistrering, endringer og tilpasninger , vil potensialet for innsparing trolig være ganske høyt. Utnyttelse av sky løsninger handler om å ta kontrollen tilbake , og gjør det mulig for deg å utnytte ressurser bedre.

Skyløsninger handler mye om å dele, tilgjengeliggjøre og bruke kraftige verktøy tilgjengeliggjort som hyllevare. Verktøy for økt produktivitet som mange selskaper ofte ikke ville fått avkastninger fra, ved lokal emplementasjon. De forskjellige skyleverandørene har desuten forskjellige verktøy for automatisering og skalerbarhet. Bygges skyløsningen rett helt fra starten, skapes det en sky basert på byggeklosser og microservices som tillater deg å dra nytte av alle de forskjellige verktøyene fra de ulike leverandørene. Å forholde seg sky nøytral, og ikke bygge på begrensninger, gjør den første overgangen litt mer komplisert - men det vil definitivt lønne seg i det lange løp. Det handler om å frigjøre deg selv fra infrastrukturen.

nb_NONorwegian
en_GBEnglish nb_NONorwegian