Multi-Cloud-strategi og rett verktøy til rett job

Glimte > Cloud Computing  > Multi-Cloud-strategi og rett verktøy til rett job

Multi-Cloud-strategi og rett verktøy til rett job

Det er en multi-cloud verden og for organisasjoner som vurderer å etablere en multi-cloud løsning eller kanskje lage en strategi ut av det som allerede har skjedd, er det viktig å sammenligne hensynene mot en strategi, å utføre en objektiv analyse. Frykten for leverandørlåsing er ikke uvanlig, og noen selskaper har faktisk en kjernestrategi for å unngå å låse seg mot kun en leverandør.

Multi-cloud løsningene har best suksess der de er implementer etter "best-fit".


Team som jobber opp mot visse krav til implementering og etterlevelse bør ofte vurdere om løsningen er bedre egnet på en plattform over en annen. De kan ofte velge en plattform basert på tidligere erfaring, men også ofte kun basert på kostnader. Etablering av et "best-fit" rammeverk avgjøres ofte på to kriterier, beste totale plattform, eller beste APIer. Denne typen fleksibilitet kan gi verdi, men ikke nødvendigvis uten utfordringer.
Uten en gjennomført implementering og god planlegging av skyløsningen vil hver eneste leverandør implementere hver sitt sett med nye verktøy til bedriften. Hver plattform vil ikke bare betraktelig øke kostand og mengde av oppgaver for drift, men også legge føringer for økt spisskompetanse som kreves for bedriften. Et annet ofte oversett aspekt er den samlede angrepsoverflaten som må sikres ved en multi-cloud strategi og løsning.

Containerisering er en lavhengende frukt for å hjelpe til med å håndtere en multi-cloud-strategi, men også for å unngå låsing mot leverandør.

Her i Glimte har vi spesialister oss på verktøyene som hjelper med fjerning av fjerning av la til ledelse og kompleksitet av multi-cloud. Vi er seriøst beeing evangelister for containerisering teknologier som Docker & Kubernetes, og digger hvordan disse teknologiene kan forbedre måten du bygger og distribuerer programvaren på. Vi distribuerer skyløsninger basert på kode, og skriver kode som er universell, uten å benytte proprietære rammeverk, og lar deg heller bruker forskjellige drivere for å oversette koden til den valgte skyløsningen. Dette bidrar til å fjerne kompleksiteten fra multi-cloud, legge på ett ekstra lag av abstraksjon mot leverandøren, samtidig som det sørger for at laget ditt bare trenger å fokusere på en enkelt kodebase. Desuten så vil vår tilnærming I tillegg til mindre kompleksitet føre til at du også får økt proaktivitet. Ved å bygge din sky løsning på byggeklosser , med en tilnærming hvor en tenker at å lage en skyløsning er som å skrive en handleliste. En liste over ingredienser som er nødvendig for å lage og servere ett hjemmebrygg, så vil du være i stand til å betjene og servere nesten overalt på svært kort tid. Ved å ta i bruk en DevOps tilnærming fra Glimte AS er det nesten uungåelig å I tillegg ikke oppnå økt kvalitetskontroll

nb_NONorwegian
en_GBEnglish nb_NONorwegian